Akumulatorski set EINHELL TC-TK 18 LI KIT POWER X-CHANGE

Referenca: 3075662

159,99 €
Z DDV
Einhell set z akumulatorskim vrtalnikom TC-CD 18/35 Li (1x1,5 Ah) in akumulatorskim kotnim brusilnikom TC-AG 18/115 Li-Solo (1x3 Ah). Vrtalnik je priljubljen pomočnik za vsa dela na domu, v delavnici ali v garaži in član inovativne družine Power X-Change. Baterije PXC se lahko uporabljajo v vseh napravah inovativne serije litij-ionskih sistemov na področju vrtnarstva in orodij. Zmogljivo ...
Količina

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

PODROBNEJŠI OPIS

Einhell set z akumulatorskim vrtalnikom TC-CD 18/35 Li (1x1,5 Ah) in akumulatorskim kotnim brusilnikom TC-AG 18/115 Li-Solo (1x3 Ah). Vrtalnik je priljubljen pomočnik za vsa dela na domu, v delavnici ali v garaži in član inovativne družine Power X-Change. Baterije PXC se lahko uporabljajo v vseh napravah inovativne serije litij-ionskih sistemov na področju vrtnarstva in orodij. Zmogljivo vrtanje in vijačenje, prilagodljivo in neodvisno od vtičnice omogoča Li-Ion tehnologija brez samopraznjenja; Akumulatorski vijačnik je zato vedno pripravljen za uporabo.

Elektronski nadzor hitrosti je opremljen z navorom 35 Nm in 21 stopnjami navora, kar zagotavlja, da delo poteka v skladu z materialom in aplikacijo. Za optimalno delovanje tudi v temnih in nedostopnih območjih LED osvetlitev zagotavlja popoln pogled na delovno območje. Ergonomska oblika in mehak ročaj, nudita čvrst in varen oprijem in omogočata prijetno delo. Einhell akumulatorski kotni brusilnik TC-AG 18/115 Li-Solo (1x3 Ah), Power X-Change je najlažji in najbolj priročen v svojem razredu. Ne glede na to, ali omogoča močno rezanje, brušenje ali poliranje, s hitrostjo v prostem teku 8.500 vrtljajev na minuto, je kotni brusilnik zasnovan za zmogljivosti in s tem koristen pomočnik v domači delavnici. Orodje spada v priljubljeno družino Power X-Change: baterije iz zmogljive serije litij-ionskih sistemov se lahko uporabljajo v vseh napravah serije PXC. Zaščita pred zagonom in ponovnim zagonom zagotavljata večjo varnost in zaščito pred preobremenitvijo za dolgo življenjsko dobo. Zaradi ločitve motorja in menjalnika je zagotovljena še posebej velika gladkost. Spremenjen pretok zraka zagotavlja boljše hlajenje in s tem dolgo življenjsko dobo. Ohišje menjalnika je izdelano iz robustnega in hkrati lahkega aluminija, konstrukcijsko vitkega dizajna. Dodatni ročaj je opremljen z ergonomskim mehkim oprijemom, ki ga je mogoče namestiti v treh različnih položajih. Rezalna plošča ni vključena v dobavo, prodaja se ločeno.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA EINHELL
ŠTEVILO ORODIJ 2
PAKIRANJE ŠKATLA
NAPETOST BATERIJE 18 V
ZMOGLJIVOST BATERIJE 3 IN 1,5 AH
ŠTEVILO BATERIJ 2
 
3075662

Podatki

Garancija
2 leti

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.