Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Nega telesa in obraza

Nega telesa in obraza

Aktivni filtri

Električna zobna ščetka SILK'N ToothWave TW1PE3001

Redna cena 281,99 € Cena 244,99 € −13,12%

Električna zobna ščetka SILK'N ToothWave TW1PE3001
Električna zobna ščetka s patentirano tehnologijo DentalRF ™ za profesionalne rezultate. Čisti in ščiti zobe na molekularni ravni

1. električna zobna ščetka za odstranitev zobnih oblog
Vključuje:
- podstavek za polnjenje in adapter za električno vtičnico + USB
- dve glavi ščetk (ekstra mehke): majhno in veliko
3 hitrosti vibracij – največja 48.000 gibov na minuto
Pametni časovnik – 2 minuti
Vodoodporna (IP67): primerna za uporabo pod tušem in v kadi
Lahko se uporablja do 2 tedna z enim polnjenjem
Zobno ščetko lahko uporabljajo otroci stari nad 16 let.

Do 8 odtenkov bolj belih zob v samo 6 tednih
70% bolj učinkovito odstrani zobne obloge*
Odstrani trdovratne madeže z do 79% **
Zmanjša vnetje dlesni do 72% **
Klinično dokazano, varno, nežno in učinkovito

* v primerjavi z navadno električno zobno ščetko
** v samo 6 tednih

Se ubadate z zobnimi oblogami, obarvanostjo zob, trdovratnimi madeži, zobnim kamnom ali vnetimi dlesnimi?
Si želite bolj bel nasmeh in bolj zdrave dlesni? Odkrijte Silk’s ToothWave!
Revolucionarna električna zobna ščetka, ki naredi veliko več kot katera koli druga zobna ščetka na trgu. Zagotovite si svoj Silk’s ToothWave in nadaljujte s ščetkanjem!

Silk’s ToothWave ni le običajna električna zobna ščetka. V bistvu se rezultati, doseženi s to napravo, bistveno razlikujejo od katere koli druge zobne ščetke, ki ste jo kdaj videli. Skrivnost ToothWave je nova, klinično preverjena, patentirana in varna tehnologija DentalRF ™.
Lahko zagotovi celo rezultate, ki so podobni rezultatom zobnega higienika. Pridobite rezultate, ki jih do zdaj z nobeno drugo zobno ščetko niste dosegli!

ToothWave se osredotoča na izboljšanje vašega splošnega zdravja zob, pa tudi videza vaših zob. Je rezultat številnih testov na različnih vrstah zob.

KAKO DELUJE?
Sčasoma in z vsakodnevno uporabo vam lahko Silk’s ToothWave zagotovi izjemno izboljšano ustno higieno. Ne samo da odstranjuje zobne obloge, ampak za razliko od drugih običajnih električnih ali ročnih zobnih ščetk odstranjuje tudi razbarvanje zob, trdovratne madeže in celo zobni kamen (tartar)! Poleg tega zmanjšuje vnetje dlesni in zagotavlja bolj zdrave dlesni. To je vse mogoče zaradi revolucionarne tehnologije DentalRF ™.

Tehnologija DentalRF ™ deluje tako, da na površino vsakega zoba pošlje radiofrekvenčno valovanje, sestavljeno iz napolnjenih molekul, celo doseže pod dlesni. Te molekule destabilizirajo močne vezi, ki povezujejo nečistoče z molekulo na površini zoba, dokler se ne odtrgajo in izperejo. Molekule nečistoče nadomestijo nove, neškodljive molekule vode in zobne paste in ustvarijo močan zaščitni sloj.
Zob bo zaščiten pred novimi nečistočami in jim preprečil ponovno pritrjevanje. Opazili boste, da zobje ostanejo čisti in gladki dlje časa.

INOVATIVNE GLAVE ŠČETKE
Glava ščetke je inovativna posebnost Silk'n ToothWave. Vsebuje dve elektrodi in silikonski trak, ki leži vmes. Radiofrekvenčni valovi se premikajo med obema elektrodama, silikonski trak sili valove, da dosežejo zobno površino.

Za zagotovitev dolgoživosti zob je pomembno, da jih pravilno očistite in vzdržujete zobno sklenino in njihovo naravno zaščitno plast. ToothWave je zasnovan tako, da lahko počne oboje.
Medtem ko tehnologija DentalRF ™ opravlja vse naporne naloge in varno odstranjuje najtrše nečistoče s površine zob, so glave ščetk na voljo samo z neabrazivnimi, mehkimi ali ekstra mehkimi ščetinami. Te ščetine pometajo vse ohlapne nečistoče, ne da bi pri tem poškodovale zobno sklenino. Tako preprečijo tudi občutljivost in bolečino.

Za lažjo uporabo sta v embalaži dve glavi ščetk (zelo mehki): majhna in velika. Nove nadomestne glave ščetk se prodajajo posebej. ToothWave lahko uporabljate s katero koli zobno pasto in vam ni treba prilagajati svoje zobne rutine. Ščetkajte zobe dvakrat na dan vsaj 2 minuti.

UPORABA Z 1 POLNJENJEM: DO 2 TEDNA
Z enim polnim polnjenjem in ob redni uporabi (dvakrat na dan 2 minuti) bo naprava delovala do 2 tedna.

3 HITROSTI VIBRACIJE
Izbirajte med tremi hitrostmi vibracij (visoka, srednja ali nizka vibracija) ali se odločite za ščetkanje zob brez vibracij. V vseh štirih načinih je aktivna tehnologija DentalRF ™. ToothWave z največjo hitrostjo vibracij (priporočljivo) doseže do 48.000 vibrirajočih gibov na minuto, kar zagotavlja, da se ohlapne nečistoče nežno izperejo.

PAMETNI ČASOVNIK
Silk’s ToothWave je na voljo s pametnim 30-sekundnim časovnikom, ki vas opomni, da se premaknete na naslednji predel zob. Po 2 minutah neprekinjene uporabe se bo naprava samodejno izklopila, kar pomeni konec čiščenja.

NEPRIMERLJIVI REZULTATI
Silk’s ToothWave prinaša neprimerljive rezultate čiščenja zob doma. Primerljivi so pa z rezultati zobnega higienika.
Po 1 mesecu boste opazili splošno zmanjšanje razbarvanja, zmanjšanje trdovratnih madežev, manj zobnih oblog in zmanjšanje vnetja dlesni. Po dveh mesecih bodo rezultati še bolj presenetljivi; jasno boste videli, da so vaši zobje postali veliko čistejši, bolj beli in svetlejši. Stavimo, da bo tudi vaš zobozdravnik s temi rezultati zadovoljen!

VODOODPORNA
Naprava ima IP67, kar pomeni, da je vodoodporna in primerna za uporabo pod tušem ali med kopanjem.

VARNO ZA UPORABO NA ZOBNIH APARATIH in IMPLATANTIH
DentalRF ™ in vibracijska tehnologija sta primerna in varna za uporabo na kovinskih zobnih aparatih, zalivkah, oblogah in vseh drugih vrstah zobnih vsadkov.

  • −13,12%

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile...

Cena 15,99 €

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Somic Smile Deluxe.
V kopletu 2 nastavka.

ČIŠČENJE JEZIKA
Ali ste vedeli, da je zelo pomembno, da očistite tudi jezik? Čez dan se bakterije in drobci zaradi neravne površine pritrdijo na jezik, kar lahko povzroči težave z zobmi in zadah. Takoj po tem, ko končate s čiščenjem zob, lahko jezik hitreje in učinkoviteje osvežite s čistilcem jezika Silk'n SonicSmile. Ta poseben nastavek za čiščenje ima dve strani: stran s krtačo in stran za strganje. Ne glede na stran, ki jo izberete, zahvaljujoč 31.000 vibracijam na minuto, ki jih naredi zobna ščetka, se bodo pritrjeni drobci na jeziku razbili in bakterije, ki povzročajo neugoden zadah, odstranile z vsakim potegom.

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile ščetke.
Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile in SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

Zobna vodna prha PROFI CARE PC-MD3005

Cena 55,99 €

Zobna vodna prha PROFI CARE PC-MD3005, vodna prha za optimalno ustno higieno, za čiščenje, masažo dlesni in čiščenje med zobmi
Brezstopenjsko nastavljiv pritisk vode
Vklop / izklop stikala na osnovni enoti
2-minutni časovnik (priporočen čas čiščenja)
3 enojne šobe in 1 priključek za čiščenje jezika z različno obarvanimi oznakami
Pokrov z vgrajenim predalom za shranjevanje
Rezervoar za vodo (ca. 600 ml maks.- odstranljiv) Drip stop sistem proti kapljanju.
Prostor za shranjevanje cevi
Rezervoar je primeren za vodno prho
Napajanje: Vhod: 100-240 V, 50/60 Hz, 0,8 A Izhod: 12 V = 1500 mA

Ženski brivnik SILK'N LSW1PE1002, Wet&Dry,...

Cena 30,99 €

Ženski brivnik Silk'n LadyShave Wet&Dry LSW1PE1002 za gladke noge v parih sekundah, brez poškodb. Naveličani britvic in razdražene kože?
Električni brivnik Silk'n Lady Shave Wet& Dry, za udobno in hitro britje in prirezovanje dlak po telesu. (noge, roke, bikini, pazduha, trebuh ...)
Vodoodporen, za uporabo med tuširanjem in kopeli (IPX7 zaščita) Nastavljiva hitrost za optimalne rezultate.
Do 75 minut brezžične uporabe
Ergonomska in elegantna oblika
Udoben oprijem in lahek
S trimerjem (dolžina reza 0,3 mm)
2 AAA baterije vključene

Ne glede na to, ali raje uporabljate mokro ali suho britje, je metoda britja s Silk'n LadyShave Wet & Dry v obeh primerih enaka. Nežno potegnite kožo in pritisnite gumb za vklop / izklop. Brivnik držite pod kotom 90 ° do kože in počasi brijete proti smeri rasti dlak. Ko končate z britjem, na kožo nanesite losjon za telo.

Sonična ščetka za čiščenje obraza Silk'n Bright...

Cena 38,99 €

Sonična ščetka za globinsko čiščenje obraza Silk'n Bright.
Za neverjetno svetlečo in gladko kožo v dveh minutah.
Silk'n Bright odstrani 5x več ličil od ročnega čiščenja obraza.

Zmanjša videz por in izboljša teksturo obraza.

Globinsko čisti in masira kožo z visokofrekvenčnimi vibracijami ali pulzi - sonična tehnologija.
Odstrani umazanijo in ličila, odmaši pore in nežno odstrani odmrlo kožo.
Izboljša prekrvavitev za sijoč videz
Pomaga pri absorpciji izdelkov za nego kože
Primerna je za vse tipe kože
5-krat bolj učinkovita kot ročno čiščenje
Dolga in mehka silikonska vlakna preprečujejo nastajanje bakterij in zagotavljajo ultra-higiensko čiščenje.
Dodatne ščetke niso potrebne
100% vodotesna, primerna za tuširanje in kopanje (IPX7 zaščita)
Do 8000 vibracij na minuto
7 nastavitev hitrosti
30 sekundni časovni intervali
2-minutni samodejni izklop
Polnilna: do 60 uporab na eno polno polnjenje
Vključen kabel USB in USB stenski adapter
Tudi vi sanjate neverjetno lepi, gladki in sijoči koži? Spoznajte Silk'n Bright!
Ta nežna silikonska ščetka za čiščenje obraza, ki ljubi kožo, je vse, kar potrebujete za globinsko čiščenje in masažo kože.
Omogoča vsakodnevno čiščenje obraza, ki pusti izjemen občutek na vaši koži. Odstrani umazanijo in ostanke ličil v nekaj sekundah, odmaši pore in izboljša teksturo obraza. Prekrvavitev kože se izboljša, kar ima za posledico zdrav videz in sijočo kožo. Preizkusite jo in nikoli več ne boste želeli čistiti in masirati kože z nečim drugim!
ZAKAJ SILK'N BRIGHT?
Silk'n Bright ima dolga in mehka silikonska kontaktna vlakna, ki imajo velike prednosti!
Nežna silikonska ščetka za obraz je narejena iz zaobljenih silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu.
Umazanija, olje in ostanki ličil se odstranijo iz vaše kože, zaradi česar je čista in osvežena. Od prvega dne boste opazili veliko spremembo mehkobe in lepši ten vaše kože.
Prav tako je silikon sam po sebi zelo mehak, zaradi česar je krtačka odlična izbira za vse tipe kože. Tudi občutljiva koža bo zadovoljna :).
Koža bo z uporabo Silk'n Bright lažje absorbirala izdelke za nego kože. (kreme, serumi,...)

ULTRAHIGIENIČNA IN PRIHRANI DENAR
Za razliko od standardnih ščetk za čiščenje obraza, se ta silikonska ščetka upira nastajanju bakterij in zagotavlja izredno higiensko čiščenje vsak dan.
Izdelana iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij.
Silk'n Bright vam prav tako prihrani tudi denar, saj ni potrebe po nakupu in menjavi dodatnih glav. Bright je skupaj z vašim najljubšim čistilom za čiščenje kože, vse kar potrebujete za super nego.

Obojestranska: ČIŠČENJE IN MASAŽA
Silk'n Bright ima dve strani. Sprednji del silikonskih vlaken je namenjen za globinsko čiščenje. Tanjša vlakna zagotavljajo nežno čiščenje, debelejša pa so primerna za natančnejše čiščenje, posebej za težje dostopna mesta ob nosu, okoli oči in brada.
Na drugi strani naprave so silikonskimi grebeni, ki omogočajo sproščanje kože pred stresom in ji dajo nežno in sproščujočo masažo.
Lahko jo uporabite tudi z vašo najljubšo serumsko ali dnevno / nočno kremo, ki ji Bright pomaga prodreti globlje v kožo z visokofrekvenčnimi vibracijami, zaradi česar bo delovanje vaše kreme ali seruma bolj učinkovito.
NAČINI VIBRACIJE IN PULZIRANJA S 7 NASTAVITVAMI HITROSTI
Visokofrekvenčni vibrirajoči in utripajoči načini, ki se lahko uporabljajo v 7 različnih nastavitvah hitrosti, dosežejo do 8000 vibracij na minuto! Za nežno, a učinkovito čiščenje.

V 2 MINUTAH DO NEVERJETNO GLADKE IN ČISTE KOŽE
Pameten intervalni časovnik vas obvešča vsakih 30 sekund, tako lahko spremljate koliko časa je že preteklo med čiščenjem. Naprava se samodejno izklopi po 2 minutah in vas obvesti, ko končate. Tako boste sigurni, da kože ne boste premalo ali predolgo čistili.

VODOODPORNA
Številne obrazne ščetke na trgu niso popolnoma vodoodporne in se lahko uporabljajo samo pod prho. Silk'n Bright je popolnoma vodotesen, tako da voda ne more priti skozi. Lahko se uporablja tako pod prho kot v kopeli.
Dnevno čiščenje obraza lahko enostavno združite s čiščenjem telesa, tako da boste še hitreje na nov dan ali mirno spanje!

Silk'n dezinfekcijska enota CB1PEU001

Cena 46,99 €

Silk'n dezinfekcijska enota CB1PEU001 za vse modele Silk'n Glide in Infinity. Razkuževalni sistem Silk'n, je pameten izum za razkuževanje aparatov za odstranjevanje dlak. Končno lahko svoj aparat brez skrbi deliš. Samo za aparate Silk'n! Enostavno postavite vaš Silk'n glide ali Infinity v enoto za razkuževanje in ta bo temeljito razkužen v samo 6 do 7 minutah. Skrivnost je v čiščenju/razkuževanju z modro LED svetlobo, ki je znana po svojih antibakterijskih učinkih. Bakterijske celice absorbirajo to modro svetlobo in umrejo. Po dezinfekciji bo vaš aparat za trajno odstranjevanje dlak higienično čist, tako, da brez skrbi lahko sedaj aparat lahko uporabi kdo drug. Recimo, vaš partner, sestra, prijateljica. Ta revolucionarni sistem je na voljo izključno samo za Silk'n aparate; druge blagovne znamke tega nimajo.

 Silk'n Cleansing Box deluje samo z naslednjimi napravami za odstranjevanje dlak: Silk'n Glide in Silk'n Infinity.