Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Avto oprema

Avto oprema

Aktivni filtri

Car Fresh Collection

Redna cena 19,99 € Cena 10,00 € −50%

Komplet dišav za v avtomobil. Komplet vsebuje: 1 x eurogel osvežilec, 1 x explosion osvežilec, 3 x dišeča smrekica. Na voljo z vonjem vanilije ali morske svežine.

  • −50%

Snežne verige STOP&GO 7

Cena 180,99 €

Nizkoprofilna veriga, ki zavzame samo 7 mm prostora na notranji strani. Namenjena za avtomobile, pri katerih je nameščanje verig težavno oziroma je premalo prostora za debelejšo verigo. Narejena iz posebne sukane verige, ki zagotavlja njeno optimalno delovanje, pri čemer zavzema manj prostora. Verigo odlikuje ključavnica z avtomatskim zatezanjem in prilagajanjem pnevmatiki.

Snežne verige za SUV STOP&GO SUV

Cena 250,99 €

13 mm veriga z avtomatičnim zatezanjem in prilagajanjem pnevmatiki, izdelana za vozila SUV, avtodome in terenska vozila. Dve patentirani samozatezni ključavnici »STOP&GO«. Ustavljanje vozila in zatezanje verige ni potrebno.

Snežne verige STOP&GO 9

Cena 166,99 €

9 mm veriga z avtomatičnim zatezanjem in prilagajanjem pnevmatiki. Ena patentirana samozatezna ključavnica »STOP&GO«. Ustavljanje vozila in zatezanje verige ni potrebno.

Snežne Verige PRO COMPACT 9

Cena 58,99 €

Enostavna montaža ter visoka vzdržljivost. Za vozila, pri katerih, zaradi tehničnih zahtev proizvajalca vozila, ne moremo uporabiti verige višine 12 mm; Izberite verigo za ustrezno dimenzijo pnevmatik.