Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Robotski sesalniki

Robotski sesalniki postajajo vse bolj pogosti hišni pomočniki doma, ki namesto nas avtomatsko posesajo in pometejo stanovanje, ter skrbijo, da imamo vedno čisto stanovanje. Obenem tudi čistijo dlake za hišnimi ljubljenenčki in s tem uničujejo oz. odstranjujejo alergene. Pa vi, že imate svojega robota?

Robotski sesalniki

Robotski sesalniki

Obstaja 32 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 32 izdelkov

Aktivni filtri

Robotski sesalnik Rowenta RR7675WH X-Plorer S75...

Cena 399,99 €
Vrhunska rešitev za čiščenje z najnaprednejšo tehnologijo za intuitivno, sodobno čiščenje, da bo vaš dom brezhibno čist. Spoznajte tehnološko najnaprednejši avtomatski sesalnik, ki doseže vsa mesta, kot želite: izjemno natančna navigacija.

Robotski sesalnik Hoover HGO 320H

Cena 249,99 €
Napredna žiroskopska navigacijska tehnologija omogoča bolj pravilno in natančno pot, kar izboljša učinkovitost in pokritost čiščenja. S kombiniranjem sesanja in brisanja temeljito očisti brezhibna tla. Avtonomen, saj ga lahko načrtujete za čiščenje ob primernem času.

Robotski sesalnik Rowenta RR7755WH Explorer...

Cena 469,99 €
Robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, ki vključuje sesanje in pomivanje tal hkrati, kar postreže z izjemnimi rezultati. Ta model sesalnika je za vse vrste talnih oblog, preprog, trdih tal, linoleja in lesenih tal.