Robotski sesalniki

Robotski sesalniki postajajo vse bolj pogosti hišni pomočniki doma, ki namesto nas avtomatsko posesajo in pometejo stanovanje, ter skrbijo, da imamo vedno čisto stanovanje. Obenem tudi čistijo dlake za hišnimi ljubljenenčki in s tem uničujejo oz. odstranjujejo alergene. Pa vi, že imate svojega robota?

Robotski sesalniki

Robotski sesalniki

Obstaja 19 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 19 izdelkov

Aktivni filtri

Robotski sesalnik irobot Braava Jet M6 črn

Cena 599,99 €
Vrhunski povezan robotski pomivalec tal z natančnim razpršilnikom Jet in napredno navigacijo. Uči se, mapira in se prilagaja vašemu domu. Mokro brisanje in suho pometanje. Čiščenje po predmetu. Prilagojene predloge. Samodejno polnjenje in nadaljevanje. Združljivost glasovne pomoči.

Robotski sesalec Irobot Roomba J7558 J7+

Cena 999,99 €

Z avtomatskim odstranjevanjem umazanije. Dvojni gumijasti krtači za različne površine. Idealen za hišne ljubljenčke. Se uči, mapira in se prilagaja vašemu domu. Odkrivanje in izogibanje predmetom. Čiščenje glede na predmet. Prilagojeni predlogi. Povezava za glasovni pomočnik in Imprint Link

Robotski sesalec Roborock E5

Cena 299,99 €

Robotski sesalnik, ki za učinkovitejše čiščenje sočasno sesa in briše. Opremljen z OpticEye™ senzorjem, dvojnimi žiroskopi in natančnim notranjim kartiranjem, ve, kje je že bil in kaj je še potrebno očistiti. Povečanje sesanja HyperForce™ za 38% in dvojno baterijsko napajanje zagotavljata globlje in dolgotrajnejše čiščenje. Za mokro čiščenje preprosto kliknite SnapMop sistem, ki svojim 180 ml velikim rezervoarjem za vodo z nastavljivim pretokom vode še dodatno očisti vaša tla. Sesalnik lahko upravljate z Roborock aplikacijo, s pomočjo vašega glasu s podporo za Amazon Alexa ali uporabite priloženi daljinski upravljalnik MagBase.

Robotski sesalec Roborock S7

Cena 569,99 €

Robotski sesalec, ki poskrbi za učinkovito mokro čiščenje. Sonic tehnologija omooča vibriranje krpe iz micro fiber vlaken in dosega kar 3000 tresljajev na minuto. Vgrajen ima močan Qualcomm procesor, ki poskrbi za izris tlorisov v realnem času, tako boste vedno vedeli, kje se robot nahaja.