Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Talni eko kamini

Talne eko kamine na bioetanol lahko postavite na tla v vašem prostoru, brez dodatnih gradbenih posegov.

Talni eko kamini

Talni eko kamini

Aktivni filtri

Ekokamin Sidney

Cena 109,90 €
Čudovit kamin na bioetanol, posebnih oblik, bo krasil vašo notranjost stanovanja ali balkona oziroma terase. Njegove mere in oblika vam omogočajo, da ga poljubno premikate po stanovanjskih površinah.

Ekokamin Rome

Cena 419,00 €
Ekokamin Rome je kamin na bioetanol elegantne oblike z kapaciteto gorilnika 1.5L, kar vam zagotavlja do 4 ure užitka ob pravem ognju.

Ekokamin Cape Town

Cena 360,90 €
Čudovit samostoječ kamin jeklenega talnega sloga, ki vam pričara ognjeno vzdušje v stanovanju, na terasi vašega doma, lokala, ali restavracije. Gorilnik: 1 L.

Ekokamn Sundance

Cena 769,80 €
Ekokamin Sundance na bioetanol je čudovitega izgleda in privlačnega designa. Stojalo za pritrditev na tla v slogu nerjavnega jekla. Kapaciteta gorilnika 1.5L, čas gorenja 3-5h, oddaja 2-4kw toplote.

Ekokamin Haiti

Cena 369,90 €

Talni ekokamin na bioetanol, kapaciteta gorilnika 1,0 L, čas gorenja 2-3h. Ekokamin Haiti je čudovitega izgleda in privlačnega designa. Popestri vam vsak prostor stanovanja, primere pa je tudi za restavracije in lokale.

Ekokamin Samui

Cena 362,80 €

Eleganten talni ekokamin na bioetanol s popolnim jeklenim okvirjem in dvojnim zaščitnim dekorativnim steklom debeline 5mm. Primeren je za postavitev na omaro ali ga enostavno postavite na sebi ljubo mesto v kateremkoli prostoru v stanovanju.

Ekokamin Tonga

Cena 222,80 €

Eleganten talni ekokamin na bioetanol črne prašne barve in dvojnim zaščitnim dekorativnim steklom. Primeren je za postavitev na omaro ali ga enostavno postavite na sebi ljubo mesto v kateremkoli prostoru v stanovanju.

Ekokamin Dallas

Cena 495,00 €

Talni ekokamin na bioetanol. Idealen za velike prostore kot so bari, restavracije, recepcije... Gorilnik s kapaciteto 1.5 l, priložen ročaj za odpiranje/zapiranje, pena za umirjen plamen. 

Ekokamin SIY

Cena 541,00 €

Talni kamin Siy je prava izbira za interier vaše dnevne sobe. Kompakten model Siy je preprost za montažo in zagotavlja, ne le prijetno atmosfero, temveč tudi dodatno toplino.

Kamin na bioetanol Ekokamin VIRGY

Cena 778,90 €

Enostavne, moderne linije in materiala, kamin je popolna imitacija tradicionalnih kaminov. Gorilnik s kapaciteto: 1.8 l. Priložen penast vložek za umirjen plamen in ročaj za odpiranje/zapiranje gorilnika.