Filtriraj po

Cena

Cena

  • 12,00 € - 80,00 €

Navihana.si

Avtomobilčki

Avtomobilčki za otroške dirke. Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: http://www.mojatrgovinica.si/sl/content/17-varnostna-opozorila-pri-igracah
Avtomobilčki

Avtomobilčki

Obstaja 7 izdelkov.

Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov

Aktivni filtri

Hydraulic construction vehicle

Cena 14,99 €
Spoznaj delovanje hidravlike skozi zabavno igro in sestavi čisto svoj stroj, ki bo deloval na hidravliko. Ko bodo vsi deli na pravem mestu se igra lahko začne. Priporočljivo za otroke od 8 leta dalje.

Avion

Cena 29,99 €
Kreativni set - avion. 908 kovinskih in plastičnih delov za sestavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.

Tovornjak cisterna

Cena 14,99 €
Kreativni set - kamion cisterna. 438 kovinskih in plastičnih delov za sestavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.

Terensko vozilo

Cena 14,99 €
Kreativni set - kamion off road. 439 kovinskih in plastičnih delov za sestavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.

Tovornjak

Cena 12,99 €
Kreativni set - kamion. 309 metalnih i plastičnih dijelova za sastavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.