IR paneli

Infrardeči grelni paneli - občutite prijetno toploto sonca v vašem domu. Toplota se prenaša preko infrardečega sevanja in se prijetno razporedi po prostoru. IR panel ne povzroča dvigovanja prahu in ohranja idealno vlažnost zraka.

IR paneli

IR paneli

Aktivni filtri

Alu 300W IR panel

Cena 139,99 €

INFRABOOST ALU serija grelnih panelov je primerna za vsak dom (stanovanje, hiša, počitniška hiša, mobilna hiška, apartma, prikolica, pisarna, delovni prostor, ordinacija, čakalnica...).

IR stenski panel Wonderwall Air

Cena 274,99 €

IR panel, prijetno kot na soncu: IR Comfort Heat Z zdravo infrardečo toploto ogreje vas, vaše pohištvo in stene, do 98 % energije se pretvori v sevalno toploto, zaznavanje odprtega okna, tedenski časovnik, primeren za alergike, primerno tudi za kopalnice. Na voljo z različno toplotno močjo.

Wifi termostat vtičnica IB4 WIFI

Cena 55,99 €

IB4 je internetni WIFI termostat, ki je narejen izključno za uporabo z IR paneli. Z njim bo upravljanje nad ogrevanjem in nadzor temperature komfortno, enostavnejše in možno od kjerkoli po svetu*. * Potrebna je internetna povezava!

ALU-C IR panel s keramično prevleko

Cena 189,99 €

INFRABOOST ALU serija grelnih panelov je primerna za vsak dom (stanovanje, hiša, počitniška hiša, mobilna hiška, apartma, prikolica, pisarna, delovni prostor, ordinacija, čakalnica...). Na voljo v različnih dimenzijah in moči. 7 let garancije.

Podaljševanje kabla IR panela

Cena 16,99 €

Podaljševanje kabla IR panela. Izberite na katero skupno dolžino vam kabel od IR panela podaljšamo. Potrebujete IR panel z daljšim kablom? NI PROBLEM! V podjetju vam strokovno kabel od IR panela podaljšamo in ga opremimo z ozemljitvenim omrežnim vtikačem.