Filtriraj po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 8,00 € - 189,00 €

Navihana.si

Navigacije

Navigacije po vašem okusu. WayteQ naprave so trenutno po tehničnih karakteristikah med najhitrejšimi GPS napravami. V ponudbi so naprave brez navigaciskega programa ali s Sygic navigacijskim programom. Naprave so odklenjene, zato jih lahko uporabljamo podobno kot dlančnik oz. nanjo namestimo poljuben navigacijski program. Poleg odlične strojne opreme jih odlikuje tanko in privlačno ohišje ter ogromno zadovoljnih strank predvsem v Sloveniji kot tudi po Evropi. Dodaten argument pa je tudi 2 letna garancija. V ponudbi pa lahko izberete še med ostalimi blagovnimi znamkami: - Garmin - v Sloveniji najbolj cenjena blagovna znamka navigacij zaradi preproste uporabe in odlične pokritosti Slovenije - TOMTOM - poleg Garmina najbolj poznane navigacije v tujini - sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Odlična izdelava, zanesljivo vodenje in dobra pokritost zemljevidov so njihove najbolj poznane lastnosti. - Goclever - privlačna oblika in enostavna uporaba z dobro pokritostjo zemljevidov - Prestigio - vse bolj uveljavljena blagovna znamka v računalniški branži - ponuja svojo rešitev GPS naprav v estetsko oblikovanem ohišju
Navigacije

Navigacije

Obstaja 24 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 24 izdelkov

Aktivni filtri

WayteQ x995 Sygic Truck Android GPS navigacija

Cena 160,99 €

WayteQ tablica/navigacija z Android operacijskim sistemom za voznike tovornih vozil. Sygic navigacijski program. Brezplačna nadgradnja kartografije 12 mesecev. Kapacitivni 5" zaslon z visoko svetilnostjo, Bluetooth, FM oddajnik za zvok preko avtomobilskih zvočnikov. Štirijedrni procesor, 1 GB RAM, 8 GB spomina.

WayteQ x995 Sygic 3D Android GPS navigacija

Cena 111,99 €

WayteQ tablica/navigacija z Android operacijskim sistemom. Sygic navigacijski program. Doživljenska brezplačna nadgradnja kartografije. Kapacitivni 5" zaslon z visoko svetilnostjo, Bluetooth, FM oddajnik za zvok preko avtomobilskih zvočnikov. Štirijedrni procesor, 1 GB RAM, 8 GB spomina.

WayteQ x995 Android GPS navigacija

Cena 99,99 €

WayteQ tablica/navigacija z Android operacijskim sistemom. Kapacitivni 5" zaslon z visoko svetilnostjo, Bluetooth, FM oddajnik za zvok preko avtomobilskih zvočnikov. Štirijedrni procesor, 1 GB RAM, 8 GB spomina.