Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Eko kamini - kamini na bioetanol

Ogromno je primerov kjer so klasični kamini predragi, ni prostora ali možnosti za montažo, preveč dela in umazanije, potrebujete prostor za drva. Zato so kamini na bioetanol pravo revolucionarno odkritje, saj lahko naraven ogenj uporabljate povsod, tako na steni kot tudi na tleh, tudi v manjših stanovanjih, kjer ognjeni plameni poskrbijo za prijetno vzdušje in toploto. Kamini niso mišljeni kot primaren vir ogrevanja vaših prostorov, vendar pa oddajajo od 2-4 kW topolote. En liter bioetanola vam nudi do 3 ure užitkov ob prijetnem naravnem ognju. Ekokamini so vrhunsko izdelani in namenjeni vsem, še tako zahtevnim okusom, ki cenijo dovršene in izvirne dizajne. Tako so na razpolago talni, stenski, moderni in klasični modeli. Še posebej zanimivi so kamini v obliki mize, kjer lahko imamo mizo in kamin v dnevnem prostoru hkrati. Po želji lahko izberemo set keramičnih drv, ki so odporna na ogenj in predstavljajo prefinjeno imitacijo naravnih drv. Izbirate lahko med različnimi seti imitacij različnih vrst lesa.

Eko kamini - kamini na bioetanol

Eko kamini - kamini na bioetanol

Aktivni filtri

Ekokamin Sidney

Cena 109,90 €
Čudovit kamin na bioetanol, posebnih oblik, bo krasil vašo notranjost stanovanja ali balkona oziroma terase. Njegove mere in oblika vam omogočajo, da ga poljubno premikate po stanovanjskih površinah.

Ekokamin Rome

Cena 419,00 €
Ekokamin Rome je kamin na bioetanol elegantne oblike z kapaciteto gorilnika 1.5L, kar vam zagotavlja do 4 ure užitka ob pravem ognju.

Ekokamin Cape Town

Cena 360,90 €
Čudovit samostoječ kamin jeklenega talnega sloga, ki vam pričara ognjeno vzdušje v stanovanju, na terasi vašega doma, lokala, ali restavracije. Gorilnik: 1 L.

Ekokamn Sundance

Cena 769,80 €
Ekokamin Sundance na bioetanol je čudovitega izgleda in privlačnega designa. Stojalo za pritrditev na tla v slogu nerjavnega jekla. Kapaciteta gorilnika 1.5L, čas gorenja 3-5h, oddaja 2-4kw toplote.

Ekokamin Haiti

Cena 369,90 €

Talni ekokamin na bioetanol, kapaciteta gorilnika 1,0 L, čas gorenja 2-3h. Ekokamin Haiti je čudovitega izgleda in privlačnega designa. Popestri vam vsak prostor stanovanja, primere pa je tudi za restavracije in lokale.

Ekokamin Samui

Cena 362,80 €

Eleganten talni ekokamin na bioetanol s popolnim jeklenim okvirjem in dvojnim zaščitnim dekorativnim steklom debeline 5mm. Primeren je za postavitev na omaro ali ga enostavno postavite na sebi ljubo mesto v kateremkoli prostoru v stanovanju.

Ekokamin Tonga

Cena 222,80 €

Eleganten talni ekokamin na bioetanol črne prašne barve in dvojnim zaščitnim dekorativnim steklom. Primeren je za postavitev na omaro ali ga enostavno postavite na sebi ljubo mesto v kateremkoli prostoru v stanovanju.

Ekokamin Dallas

Cena 495,00 €

Talni ekokamin na bioetanol. Idealen za velike prostore kot so bari, restavracije, recepcije... Gorilnik s kapaciteto 1.5 l, priložen ročaj za odpiranje/zapiranje, pena za umirjen plamen. 

Ekokamin SIY

Cena 541,00 €

Talni kamin Siy je prava izbira za interier vaše dnevne sobe. Kompakten model Siy je preprost za montažo in zagotavlja, ne le prijetno atmosfero, temveč tudi dodatno toplino.

Kamin na bioetanol Ekokamin VIRGY

Cena 778,90 €

Enostavne, moderne linije in materiala, kamin je popolna imitacija tradicionalnih kaminov. Gorilnik s kapaciteto: 1.8 l. Priložen penast vložek za umirjen plamen in ročaj za odpiranje/zapiranje gorilnika.