Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Štedilniki in kuhališča

Ogenj je bil verjetno človekovo najstarejše odkritje, ki je spremenil prehranjevalne navade človeka in dajal potrebno toploto. Tehnologija toplotne obdelave hrane pa je bistveno pospešila postopek priprave hrane. Preizkusite se v kulinariki z indukcijskimi, steklokeramičnimi ali klasičnimi plinskimi štedilniki in pripravite svoji družini nepozabno kosilo.

Štedilniki in kuhališča

Štedilniki in kuhališča

Obstaja 18 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 18 izdelkov

Aktivni filtri

Štedilnik na drva Prity GT FI S DR bordo

Cena 1.488,99 €

Štedilnik na drva s kuhalno površino za kuhanje, odlagalno površino za pogrevanje in pečico. Moč 15 kW, primeren za prostore do 140 m2. Zgornja plošča je litoželezna, notranjost pečice v celoti iz inox-a, spodaj predal z mehkim zapiranjem. Energijski razred A, izkoristek 75%. 2 leti garancije. 

Plinski kuhalnik Campingaz Kitchen 2

Cena 99,99 €

Camping Kitchen 2 je lahek in enostaven kuhalnik z dvema gorilnikoma, ki je kompatibilen z različnimi plinskimi kartušami. Kompaktna zasnova z vgrajenim ročajem za nošenje prihrani prostor, ko ga shranjujete v avtomobilu ali prikolici. Nosilci za posodo so narejeni iz emajliranega jekla in vsebujejo tudi zaščito proti vetru.

Plinski kuhalnik Campingaz Base Camp

Cena 49,99 €

Zmogljiv plinski kuhalnik z dvema gorilnikoma s trdnimi nosilci za posodo in nastavljivo jakostjo plamena. Velika podpora za posodo omogoča kuhanje z večjimi lonci in ponvami, kar je idealna rešitev za družine. Moč: 3200 vatov, mere 430 x 240 x 75 mm.