Ponudba artiklov

 

Splet je hitro rastoč in spreminjajoč, tudi Moja trgovinica se mora prilagajati razmeram na trgu, ponudbi in konkurenci, zato se zaradi navedenih razlogov tudi ponudba v Moja trgovinica pogosto in večkrat spreminja.

Cene so predstavljene kot spletne cene, kar pomeni, da je to cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100% plačila po povzetju oziroma plačila po predračunu na bančni račun Moja trgovinica.

 

Načini plačila

 

Moja trgovinica omogoča naslednje načine plačila:

- z nakazilom na račun skrbnika Moja trgovinica  po ponudbi/predračunu,

- plačilo s PayPal računom, ki vključuje kartice Visa, American Express, Master Card.

PayPalMasterCardVisaDiscoverAmerican ExpressGiropayExpress CheckoutPayPal

plačilo s plačilnimi karticami  (debetne in kreditne) Visa, American Express, Master Card 

- obročno plačilo - v kolikor vaša kreditna kartica omogoča obročno plačilo, lahko pri izbiri plačila izberete plačilo s plačilnimi karticami SumUp in vnesete podatke z vaše kartice. Informacije, ali vaša kartica podpira obročno plačilo pridobite na vaši banki. V kolikor vaša kartica podpira obročno plačilo, običajno po opravljenem nakupu na vaš telefon prejmete SMS sporočilo s katerim imate možnost razdeliti vaš nakup na več obrokov. 

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. kupcu izda račun v papirni obliki z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Spletna cena

velja za uporabnike Moja trgovinica. Obiskovalec postane uporabnik z registracijo v Moja trgovinica. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Navedene cene že vključujejo DDV, razčlenitev cene na ceno brez DDV in DDV pa je vidna v nakupovalni košarici kot tudi na predračunu oz. drugi obliki obvestila, ki ga prejme kupec ob potrditvi naročila na svoj elektronski naslov.

 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila

in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

 

V kolikor vas zanimajo dodatne informacije, mi lahko pišete na info@mojatrgovinica.si ali pokličete na gsm: 041 810 778.

 

Boštjan Dečman 

Tel.: +386 (0)41 810 778

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.

Partizanska cesta 7,

SI-1431 Dol pri Hrastniku

www.mojatrgovinica.si