Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Avtomobilčki

Avtomobilčki za otroške dirke. Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: http://www.mojatrgovinica.si/sl/content/17-varnostna-opozorila-pri-igracah
Avtomobilčki

Avtomobilčki

There are 6 products.

Showing 1-6 of 6 item(s)

Active filters

Hydraulic construction vehicle

Price €14.99
Spoznaj delovanje hidravlike skozi zabavno igro in sestavi čisto svoj stroj, ki bo deloval na hidravliko. Ko bodo vsi deli na pravem mestu se igra lahko začne. Priporočljivo za otroke od 8 leta dalje.

Avion

Price €29.99
Kreativni set - avion. 908 kovinskih in plastičnih delov za sestavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.

Tovornjak cisterna

Price €14.99
Kreativni set - kamion cisterna. 438 kovinskih in plastičnih delov za sestavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.

Tovornjak

Price €12.99
Kreativni set - kamion. 309 metalnih i plastičnih dijelova za sastavljanje. Priloženo potrebno orodje in navodila za sestavljanje. Odlična aktivnost za vajo kreativnosti, spretnosti in opazovanja. Primerno za otroke stare 8 let in več.