Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske
Plačilo z debetnimi in kreditnimi karticami

Plačilo z debetnimi in kreditnimi karticami

V sodelovanju s SumUp nudimo nakup s kreditno in debetno kartico. V kolikor vaša kreditna kartica to omogoča, lahko nakup opravite tudi na obroke. 

V spletni trgovini Moja trgovinica omogočamo različne načine plačila, da čimbolj zadostimo različne potrebe naših strank. 

V procesu naročanja lahko tako izbirate med:

- plačilo ob dostavi - naročeno blago preprosto plačate kurirju ob dostavi.

- plačilo po predračunu - na naš transakcijski račun nakažete kupnino za opravljeno naročilo na naši spletni strani   

- PayPal - eno izmed najbolj priljubljenih spletnih plačil. Plačilo je mogoče s prenosom sredstev iz PayPal računa ali tudi preko plačilnih kartic. 

- Novost: plačilo z debetnimi in kreditnimi karticami s storitvijo SumUp. Enostavno plačevanje - v postopku plačila vpišete zahtevane podatke s kartice.

V postopku oddaje naročila lahko torej izberete plačilo z debetnimi in kreditnimi karticami, preberete pogoje poslovanje in označite, da se strinjate s pogoji poslovanja. Za nadaljevanje kliknete na Naročilo z obveznostjo plačila.

Pojavi se osvežena stran z vnosnimi polji, v katere prepišete podatke z vaše kreditne ali debetne kartice. Ko ste vnesli zahtevane podatke, kliknete na Plačaj.

V kolikor ste uspešno vpisali zahtevane podatke, boste na vaš telefon prejeli SMS oz. obvestilo vaše plačilne aplikacije o transakciji na spletni strani Moja trgovinica, Dol pri Hrastniku.

Obročno plačilo

V kolikor vaša kreditna kartica to omogoča, lahko nakup opravite tudi na več obrokov. O možnosti obročnega plačila in številu obrokov ter stroškov v zvezi z obročnim plačilom se obrnite na vašo banko, na kateri so vam izdali kreditno kartico. Običajno so to kartice Visa, Mastercard ali American Express. 

Za komitente banke NLB si lahko o obročnem plačilu preberete na tej strani: https://www.nlb.si/sms-obroki

Če ste komitent banke NLB in imate vključeno storitev SMS obroki, lahko opravljeno plačilo z SMS sporočilom razdelite na do 60 obrokov.