Čistilnik na hladno vodo KARCHER K 2 PREMIUM POWER CONTROL

Reference: 3130749

€149.99
Tax included
Tlačni čistilnik K 2 Premium Power Control s posodo za detergent za blažjo umazanijo. Vključen je priročen svetovalec za uporabo s priročnimi nasveti za čiščenje v aplikaciji. Moč 1400W, tlak 110 bar.
Quantity

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

 

Različne možnosti plačila

PODROBNEJŠI OPIS

Tlačni čistilnik K 2 Premium Power Control s posodo za detergent za blažjo umazanijo. Vključen je priročen svetovalec za uporabo s priročnimi nasveti za čiščenje v aplikaciji.

  • Aplikacija Home & Garden.
  • Po višini nastavljiv teleskopski ročaj.

S tlačnim čistilnikom Kärcher K 2 Power Control boste dosegali še boljše rezultate čiščenja z aplikacijo Kärcher Home & Garden in priročnim svetovalcem za uporabo, ki uporabniku ponuja priročne nasvete in trike za najrazličnejše vrste čiščenja. Aplikacija vsebuje tudi celovit servis, vključno z informacijami o napravi ter uporabi in servisni portal Kärcher. Naprava je opremljena z visokotlačno pištolo in dvema razpršilnima nastavkoma z vmesnikom Quick Connect. Tlak je mogoče nastavljati neposredno na razpršilnem nastavku Click Vario Power ? za vrhunski nadzor pri vseh opravilih čiščenja. Naprava je opremljena tudi s po višini nastavljivim teleskopskim ročajem in prostorom za shranjevanje, z odstranljivo posodo za detergent za čisto polnjenje ter s priročnimi nosilci za pribor, z visokotlačno pištolo in s kablom. K 2 Premium Power Control je popolna rešitev za čiščenje koles, vrtnega orodja ali pohištva.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA KARCHER
TIP ELEKTRIČNI
VRSTA VISOKOTLAČ. ČISTILNIKA NA HLADNO VODO
MOČ 1400 W
NAPETOST 230 V
PRITISK 110 BAR
TEŽA 4.8 KG
3130749

Data sheet

Garancija
2 leti

Specific References

16 other products in the same category:

Comments (0)
No customer reviews for the moment.