Visokotlačni čistilniki

Visokotlačni čistilniki za učinkovito čiščenje.
Visokotlačni čistilniki

Visokotlačni čistilniki

Active filters

ČISTILNIK NA HLADNO VODO LAVOR GALAXY 140

Price €179.99

V kompletu so 3 različni nastavki, in sicer: rotacijski, regulacijski ter šamponirka. Kot dodatek ima visokotlačni čistilec še 3 različne krtače: statična za trdovratno umazanijo, rotacijsko za avtomobil in podobne površine ter patio krtačo namenjeno čiščenju tal. V tehnologijo čistilca je inkorporiran tudi avtomatični stop sistem ki je namenjen udobnejšemu pranju. Moč 1900 W, 140 bar.

Čistilnik na hladno vodo KARCHER K 5 FULL CONTROL

Price €399.99
Oprema- Visokotlačne pištole, G 145 Q Full Control - Vario Power Jet - Odstranjevalec umazanije - Visokotlačna cev, 8 - Uporaba čistilnega sredstva s pomočjo, Plug 'n' Clean sistem - Teleskopski ročaj - Vodno hlajen motor - Soft Bag - Integrirani filter za vodo- Adapter za priključek vrtne cevi A3/4''. Moč 2100W, tlak 145 bar.

Čistilnik na hladno vodo KARCHER K 4 POWER...

Price €416.99
Visokotlačni čistilec s prikazovalnikom tlaka - za pravilen tlak za vsako površino. Za redno uporabo pri odpravljanju zmerne umazanije. Vključuje komplet za čiščenje avtomobila in komplet za stopnice. Prostorna zmogljivost 40 m2 / h. Moč 1800 W, tlak 130 bar.

Čistilnik na hladno vodo KARCHER K 7 SMART CONTROL

Price €610.99
S svetovalcem za uporabo v aplikaciji Home & Garden bo čiščenje vedno popolno: tlačni čistilnik K 7 Smart Control, vključno z načinom za povečanje moči, je mogoče s pametnim telefonom povezati prek tehnologije Bluetooth. Moč 3000W, tlak 180 bar.

Čistilnik na hladno vodo Lavor LVR4 150 WPS +...

Price €254.99
Visokotlačni čistilec za domačo uporabo znamke LAVOR. Zaradi sistema WPS lahko regulirate različne moči pritiska glede na želeno uporabo. Start soft zagon zaradi katerega se življenska doba motorja krepko podaljša. Material pumpe je aluminij. 8 m cev na hitro spojko, sulica za penjenje, talni čistilec, raztegljivi ročaj za lažji transport. 150 bar.