Pogoji in način dostave

OBDELAVA IN DOSTAVA

Znotraj države Slovenije dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki je dosegljiv na spletnem naslovu: http://www.posta.si/downloadfile.aspx?fileid=14235

Strošek dostave je razviden tudi v postopku naročanja. Preverite dejanske stroške obdelave in dostave pred odločitvijo o nakupu! Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

V primeru naročila več artiklov različnih dobaviteljev oz. različnih skladišč, se zaračuna enoten skupen strošek dostave za vse naročene artikle skupaj, ne glede na lokacijo izvora blaga. V tem primeru strošek dostave predstavlja artikel z najdražjo dostavo.

Če menite, da so stroški previsoki, imate še vedno možnost preklica naročila!

Dostava izven meja Slovenije trenutno ni možna!

DOBAVNI ROK

Rok dobave je do 3 dni po spodaj navedenih pogojih:

- priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila s plačilom po povzetju stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi.

- pri izbiri možnosti plačila po predračunu bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom ob 9. uri in ob 14. uri preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.

Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

Rok dobave v ostale države izven Slovenije je 3-10 dni!

DOSTAVA NA
IZBRANI NASLOV - SKLENITEV POGODBE NA DALJAVO

Dostavljamo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverite na vaši pošti.

Vaše naročilo bomo dostavili na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov (pralni stroji, hladilne skrinje, ...) v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč. Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, Pošta Slovenije izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in tudi uredite vse potrebno glede plačila. V primeru težav se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in se dogovorite za dostavo. Naročeno blago, ki ga bomo dostavili iz različnih skladišč, boste prejeli v več paketih.

OSEBNI NAKUP V NAŠI TRGOVINI

Ponujamo tudi možnost osebnega prevzema na našem naslovu, vendar vas pri tem prosimo, da nas predhodno pokličete, da se dogovorimo o možnem terminu prevzema. Oddajte prednaročilo preko spleta in opravite nakup po ugodnih spletnih cenah v trgovini. Vkolikor izdelka ne boste kupili v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali.

Prosimo, upoštevajte, da moramo izdelke z oznako Na zalogi (za pošiljanje) najprej pripeljati na naše prodajno mesto. Takoj, ko bodo na voljo, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto.

Moja trgovinica

je na naslovu:

Partizanska c. 7

1431 Dol pri Hrastniku.

Še enkrat prosimo, da nas v primeru osebnega prevzema predhodno obvestite na
telefon 041 810 778 , da se dogovorimo za termin prevzema.

ODVOZ STARE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME

Ob nakupu novega električnega izdelka lahko starega v eno izmed zbiralnic odpelje tudi naša dostavna služba. Možen je samo odvoz aparatov istega tipa, kot so novi - npr. pri nakupu hladilnika ne moremo poskrbeti za odvoz pralnega stroja. Odvoz je plačljiva storitev (10 EUR), ki vam jo zaračunamo posebej in vas o tem obvestimo s popravljenim predračunom, ki vam ga pošljemo na vaš elektronski naslov.

Vkolikor želite, da za vas opravimo to storitev, prosimo, da nas v naročilu opozorite na možnost odvoza odpadne električne in elektronske opreme. Po pisno izraženi želji za odvoz rabljenih aparatov vam pošljemo dopolnjen predračun z navedenim stroškom 10€ odvoza rabljenih apratov.

V primeru, da se z navedenimi stroški dostave in odvozom na dopolnjenem predračunu ne strinjate, lahko še vedno odstopite od pogodbe.

DODATNA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, nam prosim to sporočite na elektronski naslov info@mojatrgovinica.si