Električni radiator VIGO EPK PRO 2500

Referenca: 3029206

235,99 €
Z DDV

Digitalni termostat zagotavlja nizko porabo energije s porabo le zahtevane količine električne energije, senzor zaznavanja prisotnosti, senzor zaznavanja odprtih vrat. Moč 2500 W, garancija 5 let.

Količina
Po naročilu, pokliči za rok dobave

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

PODROBNEJŠI OPIS

Električni grelniki VIGO PRO so naprave, ki porabljeno električno energijo s 100% učinkovitostjo pretvorijo v toploto. Namestitev naprave je preprosta: priložene samostoječe konzole enostavno namestite na napravo, z dodano ročko pa lahko grelnik enostavno prenašate med prostori ali pa grelnik s priloženimi stenskimi konzolami namestite na steno.

Značilnosti:
- GRELNI ELEMENT - Grelni element oblike X je izdelan iz površinsko obdelanega aluminija. Oblika grelnega elementa omogoča večjo površino elementa in edinstveno porazdelitev toplote, kar zmanjša površinsko temperaturo. Zaradi oblike grelnega elementa, ki omogoča nizko površinsko temperaturo, VIGO grelniki zagotavljajo čistejše notranje okolje.
-  DIGITALNI PRO TERMOSTAT - Želeno dnevno in tedensko temperaturo lahko enostavno prilagajate z digitalnim termostatom. V trenutku, ko temperatura v prostoru doseže nastavljeno temperaturo grelnika, naprava prekine porabo električne energije. Digitalni termostat zagotavlja nizko porabo energije s porabo le zahtevane količine električne energije.
- VARNOSTNE FUNKCIJE - VIGO grelniki imajo vgrajeno varnostno funkcijo, ki preprečuje pregrevanje grelnega elementa. Dodatna varnostna funkcija grelnika je vezana na blokado toplega zraka, v primeru, da so zgornje odprtine prekrite z kakšnim predmetom, v tem primeru termostat zazna blokado in prekine delovanje grelnika.
OTROŠKA VARNOSTNA ZAŠČITA - Otroška varnostna zaščita preprečuje nepooblaščeno ali nedovoljeno uporabo gumbov na termostatu in zagotavlja varno uporabo, še posebej v domovih z malimi otroci. 
- SENZOR ZAZNAVANJA PRISOTNOSTI - Da bi lahko nadzirali porabo električne energije in se izognili nepotrebnim izgubam energije, se lahko grelnik samodejno izklopi, ko v prostoru ne zazna gibanja.
SENZOR ZAZNAVANJA ODPRTIH OKEN in VRAT - Odpiranje oken in vrat bistveno zniža temperaturo v prostoru, tudi če je grelnik vklopljen. Ko so vrata ali okna odprta, izklopite nadzor porabe električne energije in se izognite izgubi energije.
- PRILAGODLJIV ZAGON - Funkcija prilagodljivega zagona omogoča, da se grelnik začne predčasno segrevati v obdobju, ki se spreminja, glede na razliko med temperaturo v prostoru in nastavljeno temperaturo. S to funkcijo je zagotovljeno, da bo ob želenem času temperatura v prostoru točno takšna kot želite.
- IZHOD TOPLOTE - VIGO grelniki ustvarjajo toploto z ogrevanjem hladnega zraka, ki se zadržuje ob tleh in prehaja skozi reže v grelni element. Zrak se skozi naravni proces kroženja dvigne do grelnega elementa, ki ga segreje, kar povzroči, da se zrak dvigne in potuje skozi zgornje odprtine grelnika v prostor, kar predstavlja ustvarjanje naravne toplote. Zgornje odprtine za izhod toplote so oblikovane tako, da omogočajo zdravo in učinkovito ogrevanje, prav tako pa tovrstno ogrevanje ne povzroča prahu in saj. 
REŠITEV OGREVANJA ZA ALERGIKE IN ASTMATIKE - Aluminijasti grelni element v VIGO grelnikih je zasnovan tako, da površinska temperatura ne preseže 225°C, to je temperatura izgorevanja prahu. Površina grelnega elementa je zaradi njegove oblike večja, kar omogoča nizko temperaturo grelnega elementa in posledično preprečuje izgorevanje prahu in nastanek slabih vonjav. Izdelek je zaradi teh lastnosti priporočljivo ogrevanje tako za osebe z alergijami kot tudi za astmatike.
NADZOR PORABE ELEKTRIČNE ENERGIJE - Grelnik omogoča, da preverite čas (v urah), ko je grelni element deloval (porabljeno energijo preračunajte po formuli: prikazana vrednost v urah x moč grelnika (kW/uro)). 
PROGRAMIRANJE TERMOSTATA - Digitalni termostat omogoča nastavitev ogrevanja, kjer lahko nastavitve prilagajate na dnevni in tedenski ravni, skladno s svojimi potrebami.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA VIGO
VRSTA OGREVALNEGA TELESA ELEKTRIČNI STENSKI RADIATOR
MOČ 2500 W
SOBNI TERMOSTAT DA
GLOBINA 80 MM
TEŽA 9,2 KG
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO 35-70 M3
BARVA BELA
GARANCIJA 5 LET
VIŠINA 450 MM
ŠIRINA 900 MM
Vigo
3029206

Podatki

Garancija
5 let

Referenca

Novost

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.