Revell Zračno pero Starter Class 39196

Referenca: 4009803391960

66,99 €
Z DDV
revell makete
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Revell Zračno pero Starter Class 39196

Revell Zračno pero Starter Class 39196 - Revell ponuja primeren začetniški set za airbrush za vse tiste, ki želijo sami barvati z airbrushem. Ta komplet je idealen za začetnike, ki se želijo preizkusiti v tehniki zračnega slikanja. Poleg osnovne opreme za začetek slikanja ta komplet vsebuje tudi materiale in navodila za popolno mešanje priljubljenih barv Aqua Color za airbrushing. Set vključuje vse, kar potrebujete za prve korake v svetu zračnega slikanja, od samega airbrusha do barv in dodatkov. Vsebina kompleta:
  • Airbrush pištola
  • Potisni plin
  • Barve Aqua Color
  • Navodila za uporabo in mešanje barv
Lastnosti:
  • Enostaven za uporabo
  • Primeren za začetnike
  • Vključuje vse potrebne materiale za začetek
  • Podrobna navodila za uporabo
Revell Zračno pero Starter Class 39196 je odlična izbira za vse, ki se želijo naučiti umetnosti airbrushinga in ustvariti lastne barvne kreacije. Proizvajalec: Revell
Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke mlajše od 8 let. Vsebuje lepila na osnovi topil, ter vodotopne barve. Hranite izven dosega otrok. Tekočina in hlapi so vnetljivi. Lahko povzoročajo zaspanost in omotičnost. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe. Izdelek je proizveden v skladu s CE standardi. Izdelano na Poljskem.
4009803391960

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.