LEGO Technic NEOM McLaren Formula

Referenca: 5702017583549

58,99 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

LEGO Technic NEOM McLaren Formula

LEGO Technic NEOM McLaren Formula - Vstopite v vznemirljiv svet dirkalnih avtomobilov z LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E (42169). Komplet, ki bo otroke, stare 9 let in več, popeljal v ekipo Formula E. S tem izjemnim sestavljalskim projektom bodo fantje in dekleta deležni ne le zabave, ampak tudi občutka dosežka, ko bodo končali sestavljanje in preizkusili dvojno delovanje modela avtomobila McLaren, ki združuje moč in hitrost.
Ta LEGO model ponuja resnično izjemno izkušnjo, saj je opremljen z delujočim krmiljenjem, kar omogoča otrokom postavitev avtomobilske proge in predstavljajo, kako je tekmovati z ekipo McLaren. Zmogljivost modela omogoča dinamične igralne možnosti in omogoča otrokom, da doživijo dirkalni svet na lastni koži. Kulski LEGO komplet je odlično darilo za otroke, ki obožujejo vozila in dirkalne avtomobilčke, saj prinaša navdušujočo mešanico gradnje in igranja. Sestavljene komplete LEGO Technic odlikujejo realistične podrobnosti, ki mladim graditeljem LEGO prinašajo vpogled v inženirsko okolje na dostopen način. Z aplikacijo LEGO Builder se otroci lahko podajo na intuitivno sestavljalsko pot, ki omogoča povečevanje in vrtenje modelov v 3D, shranjevanje kompletov ter sledenje napredku. Ta napredna aplikacija dopolnjuje že tako bogato izkušnjo sestavljanja LEGO setov in omogoča otrokom, da še bolj poglobljeno raziskujejo svet gradnje in inženiringa. S tem kompletom LEGO Technic NEOM McLaren Extreme E (42169) otroci ne le ustvarjajo, temveč tudi razvijajo svoje tehnične sposobnosti, domišljijo in kreativnost, medtem ko se potapljajo v dinamični svet dirkalnih avtomobilov. Proizvajelec: LEGO Poreklo: komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategoij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.
5702017583549

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.