Otroško kolo PUKY CYKE 18 col roza

Referenca: 00004428

359,99 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Otroško kolo PUKY CYKE 18 col roza

Otroško kolo PUKY CYKE 18 col roza je primeren za starost 5+ oz velikost otroka od 110-130 cm. Ergonomski okvir služi kot osnovna struktura PUKY CYKE 18,  ki je le eden od številnih lahkih aluminijastih sestavnih delov. Otroško kolo PUKY Cyke 18 tehta 7,9 kg. PUKY ni varčeval pri varnosti. Varnostni ročaji za krmilo, komplet odsevnikov in protizdrsna pedala so seveda vključeni. PUKY CYKE 18 zagotavlja tudi V-bremzo za otroke, ki ustreza standardom. Ta zagotavlja, da se zavorna sila prenaša nadzorovano in na otrokom prijazen način. PUKY CYKE 18 je primeren za otroke od 5 let in višine 110 cm, ki želijo biti športni in sodobni pri vožnji. Na vozilu je tudi posebej razvito otroško sedalo. Brezšivna sedežna prevleka zagotavlja udobje na kratkih in dolgih razdaljah. Prašni premaz, odporen na udarce, je nanesen v PUKY tovarni v Wülfrathu (Nemčija) in zagotavlja, da je otroško kolo PUKY CYKE še posebej trpežno.

Lahko kolo PUKY CYKE 18 col roza

Otroci pogosto zmorejo več, kot si mislite – če jim le dovolite. Zato so otroška kolesa PUKY® tako varna in premišljeno zasnovana, da vse deluje skoraj samo od sebe in je hkrati zelo zabavno. Nizek vhod v okvir za enostavno vzpenjanje in spuščanje ni pomemben le v fazi učenja. Otrokom prijazna geometrija okvirja zagotavlja varen, udoben in zdrav položaj sedenja, standardni varnostni komplet PUKY® pa ščiti pred morebitnimi poškodbami. Robusten prašni premaz in visokokakovostni sestavni deli zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Tehnične specifikacije:

  • Teža: 7,9 kg
  • Višina sedeža: 50-58 mm
  • Razkorak: 48-56 cm
  • Velikost platišč: 18 col
  • V-Brake zavora (spredaj, zadaj)
  • Odsevni trakovi za varnost v prometu
  • Nedrseča pedala; dolžina ročice 102 mm
  • Nizek vhod v okvir za enostavno vzpenjanje in spuščanje s kolesa
  • Tačka: vključena
Proizvajalec: PUKY, poreklo: Nemčija https://youtu.be/eIm2t-3muGs
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.
00004428

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.