Kemično pisalo Vesolje - več barv

Referenca: 3838622279774

1,99 €
Z DDV

SvinÄnik je na voljo v Å¡tirih barvah: rdeÄa, svetlo modra, temno modra in rumena. Ob naroÄilu pisala lahko v opombo naroÄila vpiÅ¡ete željeno barvo. V nasprotnem primeru bo pisalo izbrano nakljuÄno.

Dobavljivost:

Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Kemično pisalo Vesolje - več barv

Kemično pisalo Vesolje - več barv je popolna izbira za mlade umetnike in ljubitelje pisarniških pripomočkov. S svojo edinstveno obliko in barvitim dizajnom bo ta pisarniški pripomoček zagotovo pritegnil pozornost in razveselil vsakega uporabnika. Silikonski materijal je prijeten na dotik in zagotavlja udoben oprijem, kar bo še dodatno olajšalo pisanje in risanje. Ta silikonski kemični svinčnik z motivom vesolja je idealen za uporabo doma, v šoli ali v pisarni. S svojim zabavnim in funkcionalnim dizajnom bo zagotovo postal priljubljen pripomoček med vsemi generacijami.
  • velikost pisala: 23 cm
  • barva črnila: modra (gel)
  • pokrovček na dnu pisala
  • materijal pisala: silikon
  • silikonska glava se premika ob pisanju
  • črtna koda: 3838622279774
  • cena velja za en kos!
Svinčnik je na voljo v štirih barvah: rdeča, svetlo modra, temno modra in rumena. Ob naročilu pisala lahko v opombo naročila vpišete željeno barvo. V nasprotnem primeru bo pisalo izbrano naključno. Uvoznik in distributer: Live Mehano d.o.o. Poreklo izdelave: Kitajska
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.
3838622279774

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.