Družabna igra Skull

Referenca: 3558380113584

20,99 €
Z DDV

Primerno za starost: 10+ let Å tevilo igralcev: 3-6 Äas igranja: 30 min

Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Družabna igra Skull

Družabna igra Skull je družabna igra blefiranja, ki jo je ustvaril Hervé Marly. Gre za hitro in napeto igro, ki zahteva strateško razmišljanje in dobro presojo nasprotnikovih namenov.

Cilj igre:

Cilj igre je dvakrat uspešno napovedati in izvesti izziv, pri katerem igralec obrne določeno število ploščic s cvetlicami, ne da bi naletel na ploščico z lobanjo.

Igralna plošča:

Igra nima klasične igralne plošče, temveč se igra z naborom okroglih ploščic (diskov), ki jih imajo igralci pred seboj. Vsak igralec ima štiri ploščice: tri s cvetlico in eno z lobanjo.

Potek igre:

  1. Postavljanje ploščic: Igra se začne tako, da vsak igralec skrito položi eno svojo ploščico predse z licem navzdol. Nato po krogu nadaljujejo z dodajanjem še ene ploščice ali pa začnejo izziv.
  2. Izziv: Ko igralec meni, da je primeren trenutek, začne izziv, pri katerem napove, koliko ploščic s cvetlicami misli, da lahko obrne, ne da bi naletel na lobanjo. Drugi igralci lahko nato zvišujejo število v napovedi ali se umaknejo.
  3. Obračanje ploščic: Igralec, ki ostane z najvišjo napovedjo, mora začeti z obračanjem ploščic, najprej svoje lastne, nato pa tudi ploščice drugih igralcev, dokler ne doseže napovedanega števila ploščic s cvetlicami ali dokler ne naleti na lobanjo.

Pravila:

  • Če igralec uspešno obrne napovedano število ploščic s cvetlicami, zmaga izziv. Če je to njegov drugi uspešen izziv, zmaga igro.
  • Če igralec naleti na lobanjo, izgubi eno od svojih ploščic za preostanek igre.
  • Igra se nadaljuje, dokler en igralec dvakrat ne zmaga izziva ali dokler ne ostane samo en igralec v igri z vsaj eno ploščico.

Strategija in blefiranje:

Ključ do zmage v igri Skull je obvladovanje blefiranja in branja nasprotnikov. Igralci morajo skrbno izbirati, kdaj bodo tvegali in začeli izziv, ter poskušati prepoznati, kdaj nasprotniki postavljajo lobanje ali cvetlice. Prav tako je pomembno taktično odstranjevanje ploščic, ko naletijo na lobanjo, saj s tem zmanjšajo svoje možnosti za napake v naslednjih krogih.

Igralna izkušnja:

Skull je preprosta, a globoka igra, ki se močno zanaša na psihološke aspekte igre med igralci. Hitro se jo nauči, vendar ponuja veliko prostora za strategijo in taktiko. Zaradi svoje kratke dolžine in intenzivnega blefiranja je odlična izbira za igranje v skupini prijateljev ali družine. Igra ima navodila v slovenskem jeziku. https://www.youtube.com/watch?v=PsFGT1IEzMI&t=20s Proizvajalec: Space Cowboys
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Poljskem.
3558380113584

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.