Družabna igra Great Western Trail

Referenca: 8606112094009

47,99 €
Z DDV

Primerno za starost: 12+ let Å tevilo igralcev: 1-4 Äas igranja: 75-150 min Vodite Äredo krav po severozahodnih prerijah in jo dostavite v Kansas City.

Dobavljivost:

Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Družabna igra Great Western Trail

Družabna igra Great Western Trail - Amerika 19. stoletja še nikoli ni bila videti tako osupljiva! Druga izdaja igre Great Western Trail predstavlja vrnitev epske strategije Alexandra Pfisterja z odličnimi novimi možnostmi igre in novimi dodatki za še bolj fantastično potovanje.

Cilj igre:

Igralci prevzamejo vlogo kavbojev v ZDA konec 19. stoletja, katerih naloga je voziti svoje črede goveda iz Teksasa do Kansasa, kjer jih prodajo. Na poti morajo sprejemati različne odločitve, da bi optimizirali svoje poteze in pridobili čim več točk. Cilj igre je doseči največje število točk na koncu igre.

Igralna plošča:

  • Plošča predstavlja pot od Teksasa do Kansasa z različnimi postajališči, kjer lahko igralci izvajajo določene akcije.
  • Obstajajo različne poti in zgradbe, ki jih lahko igralci nadgradijo ali zgradijo.

Ključni elementi igre:

  1. Kroženje kart (Deck-Building): Igralci zbirajo in nadgrajujejo svojo roko kart goveda. Kakovost in raznolikost goveda, ki ga pripeljejo v Kansas, vplivata na njihovo prodajo in zaslužek.
  2. Upravljanje z viri: Na poti je potrebno upravljati z viri, kot so denar in delavci (kavboji, inženirji, obrtniki).
  3. Akcije na postajah: Igralci lahko gradijo nove zgradbe, izboljšujejo svojo čredo, zaposlujejo nove delavce in izvajajo druge posebne akcije.
  4. Vlaki in postaje: Igralci lahko premikajo svoje vlake po železniški progi, kar omogoča dostavo goveda na različne trge, kar prinaša dodatne točke.

Novosti druge izdaje:

  • Izboljšana grafika in komponente: Druga izdaja ima bolj dodelano grafiko, jasnejše ikone in bolj kakovostne igralne komponente.
  • Nove zgradbe in akcije: Vključene so nekatere nove zgradbe in akcije, ki povečujejo raznolikost in možnosti strategije.
  • Balansiranje igre: Nekatere karte in mehanike so bile prilagojene za boljše ravnovesje med igralci.
  • Solo varianta: Druga izdaja vključuje tudi solo različico igre, kjer lahko igralec igra proti umetni inteligenci.

Igralna izkušnja:

Great Western Trail: Second Edition je zahtevna strateška igra, ki zahteva dobro načrtovanje in prilagajanje glede na situacijo na plošči. Primerna je za ljubitelje težjih strateških iger, ki uživajo v kompleksnem odločanju in dolgoročnem načrtovanju. Igra ponuja visoko stopnjo ponovljivosti zaradi številnih možnih strategij in različnih poti do zmage. Njena tematska vpletenost in globina igranja naredijo vsako partijo unikatno in zanimivo. Igra je v slovenskem jeziku. https://www.youtube.com/watch?v=-gNiiNjOmdI Proizvajalec: Eggert Spiele
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.
8606112094009

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.