FLEXIQ Takamachi

Referenca: 5430003112069

13,99 €
Z DDV
logo
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

FLEXIQ Takamachi

FLEXIQ Takamachi je kompaktna igra s kockami, ki kljub preprosti zasnovi predstavlja izziv za vaše spretnosti zaznavanja.

Kako Igrati:

 1. Trenirajte Svoje Spretnosti: Igra Takamachi vam bo pomagala izboljšati vaše spretnosti zaznavanja in hitrost reakcije.
 2. Kaj Vam Najbolj Pade V Oči? Ali opazite obliko ali barvo? Bodite prvi, ki pravilno opazi, katera oblika ali barva se pojavi najpogosteje.
 3. Zmagajte z "Takamachi": Če opazite 2 enaki obliki iste barve, takoj zakličite "TAKAMACHI" in osvojite trenutno rundo!

Kako Igrati:

 • Razdelite 12 kock enakomerno med igralce.
 • Vsi igralci hkrati vrzite kocke in poskusite biti prvi, ki opazi obliko ali barvo, ki se pojavi najpogosteje. Pokličite svoj odgovor in obrnite peščeno uro!
 • Drugi igralci imajo nato 10 sekund, da preverijo, ali lahko najdejo obliko ali barvo, ki se pojavi pogosteje.
 • Zmagovalca kroga lahko odstrani eno svojo kocko iz igre. Igra se nadaljuje, dokler igralec ne odpravi vseh svojih kock.

Koristi:

 • Hitrost Zaznavanja: Ali ste prvi, ki opazi nekaj? Ta igra trenira vaše spretnosti opazovanja, kar vam bo koristilo tudi v vsakdanjem življenju.
 • Hitrost Reakcije: Kako hitro reagirate na nepričakovane situacije? Bodite hitri kot strela, da pravilno ocenite svoje možnosti in prvi odgovorite bodisi z besedami ali dejanji.

Splošne Informacije:

 • Število igralcev: 2 - 4
 • Trajanje igre: Odvisno od števila igralcev, običajno 10-15 minut
 • Priporočena starost: 5+
"Takamachi" je odlična igra za vso družino ali prijatelje, ki želijo izboljšati svoje zaznavne veščine in se obenem zabavati. Bodite prvi, ki se znebi vseh svojih kock, in osvojite igro v tej dinamični in razburljivi igri! https://youtu.be/fjA_O5d3xzY Proizvajalec: FlexiQ
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.
5430003112069

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.