FLEXIQ Make a Mooove

Referenca: 5430003112052

19,99 €
Z DDV
logo
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

FLEXIQ Make a Mooove

FLEXIQ Make a Mooove je kartna in kockna igra, kjer pomagate živalim razvrščati kup sadja. Bodite prvi, ki najde pravo sadje ali izvede živalski zvok, saj se vam lahko zgodi, da boste morali narediti tudi živalski zvok!

Kako Igrati:

 1. Pomagajte Živalim: Živalim pomagajte pri razvrščanju kupu sadja. Bodite prvi, ki pravilno izreče ime sadja ALI naredi živalski zvok, da osvojite karto.
 2. Izziv Rola Kock: Pazite! Z enim metom kocke imate na voljo 3 možne odgovore!
 3. Nivo z 3 Kockami: Začnite s tremi kockami! Vrzi kocke in odprite karto. Prvi igralec, ki pravilno izreče ime sadja ALI naredi živalski zvok, osvoji karto.
 4. Nivo z 4 Kockami: Uporabite vse 4 kocke za maksimalno prilagodljivost! V tem nivoju, če se na dveh kockah pokaže isto sadje, izrečite, kolikokrat se to sadje pojavi na karti.
 5. Zmagovalec: Zberite največ kart, da osvojite igro!

Koristi:

 • Spodbuja vašo prilagodljivost ter hitrost zaznavanja in reakcije.
 • Percepcijska Hitrost: Ali ste prvi, ki nekaj opazite? Ta igra trenira vaše opazovalne veščine, kar vam bo dalo prednost tudi v vsakdanjem življenju.
 • Reakcijska Hitrost: Kako hitro reagirate na nepričakovano situacijo? Bodite hitri kot strela, da pravilno ocenite svoje možnosti in prvi odgovorite bodisi z besedami ali dejanji.

Splošne Informacije:

 • Število igralcev: 2-5
 • Trajanje igre: Odvisno od števila kart (približno 15-30 minut)
 • Priporočena starost: 5+
"Make a Mooove!" je zabavna in dinamična igra, primerna za razvoj hitrega razmišljanja in prilagajanja, hkrati pa zagotavlja veliko smeha in zabave za celotno družino ali skupino prijateljev. Bodite prvi, ki naredi pravi potez in osvojite srca živali v tej veseli in interaktivni igri! https://youtu.be/B4Qb39IeinY Proizvajalec: FlexiQ
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem
5430003112052

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.