FLEXIQ Pattern Party!

Referenca: 5430003112014

14,99 €
Z DDV
logo
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

FLEXIQ Pattern Party!

FLEXIQ Pattern Party! je zabavna, hitra in enostavna igra s kartami, primerna za vso družino. Cilj igre je biti prvi, ki pravilno ustvari vzorec z ujemanjem igralnih kart. Kombinirajte svoje prostorske vpoglede s supersonično hitrostjo zaznavanja in osvojite zmago!

Kako Igrati:

  1. Ujemanje Kart: Poskusite ujemati igralne karte z vzorcem na izpostavljeni vzorčni karti. Pazite! Da pravilno ujemate karte, morajo biti sosednje slike enake po obliki ALI barvi ALI obojem!
  2. Vsaka Vzorčna Karta: Vsaka vzorčna karta, ki se obrne, vas bo izzvala, da ujemate različne karte za iskanje pravilne rešitve. Bodite odprtega duha! Morda boste morali preurediti že postavljene karte, da pravilno ujemate vse karte.
  3. Zmagovalec: Igralec, ki zbere največ vzorčnih kart, zmaga igro!

Koristi:

  • Spodbuja vašo prilagodljivost ter hitrost zaznavanja in reakcije.
  • Percepcijska Hitrost: Ali ste prvi, ki nekaj opazite? Ta igra trenira vaše opazovalne veščine, kar vam bo dalo prednost tudi v vsakdanjem življenju.
  • Reakcijska Hitrost: Kako hitro reagirate na nepričakovano situacijo? Bodite hitri kot strela, da pravilno ocenite svoje možnosti in prvi odgovorite bodisi z besedami ali dejanji.

Splošne Informacije:

  • Število igralcev: 2-8
  • Trajanje igre: 10 minut
  • Priporočena starost: 6+
"Pattern Party!" je odlična igra za razvijanje spretnosti hitrega razmišljanja in prilagajanja, hkrati pa zagotavlja obilo zabave in smeha za celotno družino ali skupino prijateljev. Bodi prvi, ki bo pravilno ustvaril vzorec in osvojil zmago v tej hitri in dinamični igri s kartami! https://youtu.be/6Br6bAFz7K8 Proizvajalec: FlexiQ
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem
5430003112014

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.