Družabna igra The Crew

Referenca: 3830049970494

14,90 €
Z DDV

Å tevilo igralcev: 3-5 Äas igranja: 20 min Starost: 10+ let The Crew je igra sodelovanja, igra jemanja Å¡tihov in izpolnjevanja misij.

Dobavljivost:

Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Družabna igra The Crew

Družabna igra The Crew - Znanstveniki trdijo, da je na robu našega osončja skrivnosten planet. Toda kljub vsem naporom jim do sedaj še ni uspelo najti trdnega dokaza za njegov obstoj. Pridružite se vznemirljivi vesoljski dogodivščini s ciljem, da potrdite ali ovržete teorije. So teorije le gola znastvena fantastika ali pa boste v resnici odkrili Deveti planet? V tej igri s kartami morate izpolniti 50 različnih misij, medtem ko potujete skozi naš sončni sistem. Ampak - predpogoj za uspeh je timsko delo. Da bi premagali vse izzive in dosegli cilje, bo sporazumevanje bistvenega pomena – toda v vesolju so stvari lahko bistveno bolj zapletene, kot bi pričakovali... Popotovanje obsega 50 misij, pri vsaki veljajo prav posebni pogoji za zmago. Misije lahko igrate eno za drugo kot enotno zgodbo, lahko pa tudi po svoje, ne po vrsti, kot narekuje zgodba, če vam to bolj odgovarja. Prvih nekaj misij redko vzame več kot 5 minut, da jih izpolnite. Toda vsaka naslednja je težavnejša in potrebovali boste več časa, da jo uspešno zaključite.

Kako igrati?

Vse karte so razdeljene med posadko (igralce). Nato vsak igralec po vrsti vrže eno karto iz roke na sredo mize. Igralec, ki igra s karto z najvišjo vrednostjo, pobere štih, vendar samo če je igral barvo na barvo. Karte so petih barv: roza, modra, zelena, rumena in karte 'Raketa' - adut. Igrati barvo na barvo pomeni, da mora vsak igralec igrati s karto iste barve, kot jo je izbral prvi igralec. Samo če nima karte te barve, potem lahko igra s karto druge barve. Pri izpolnjevanju misije ni važno, da poberete največ štihov. Šteje namreč, da prave štihe poberete ob pravem času. IGRA S KARTAMI, V KATERI MORATE SODELOVATI S SOIGRALCI. The Crew je igra sodelovanja, igra jemanja štihov in izpolnjevanja misij za 3 do 5 igralcev, starejših od 10 let. Vsi igralci zmagajo skupaj ali izgubijo skupaj – samo če je vsak od njih uspešen in si med igro pomagajo, bodo lahko izpolnili vse misije in zmagali. https://www.youtube.com/watch?v=5Na-NltWncA&t=10s Proizvajalec: Kosmos
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.
3830049970494

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.