Otroški domino vlak barvast

Referenca: 699125933012

11,99 €
Z DDV

Primerno za starost: 3+ let

Dobavljivost:

Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Otroški domino vlak barvast

Otroški domino vlak barvast - Lokomotiva Domino je inovativna igrača, ki prinaša edinstveno in zabavno izkušnjo za malčke, ki se še razvijajo. Zasnovana je tako, da spodbuja logično razmišljanje in razvoj ročnih spretnosti. Idealen je za otroke, ki so navdušeni nad vlakci in dominami, saj združuje obe strasti v eno zabavno igro.
Mlajši otroci bodo uživali v preprosti igri prevračanja domin, medtem ko bodo starejši otroci navdušeni nad domino efektom, ki se sproži, ko se vrstice domin postavijo s pomočjo prozorne lokomotive. Ko lokomotiva pelje naprej, za seboj pušča natančno postavljene domine, ki se nato ena za drugo podrejo, ustvarjajoč čudovit vizualni efekt. Izjemno preprosto upravljanje je ključ do brezskrbne igre. Samo napolnite priloženi nabojnik, pritisnite gumb in lokomotiva se bo premaknila naprej, s seboj pa bo pustila vrsto domin. Med igro se lokomotiva sliši, kako oddaja realističen zvok vožnje, kar še dodatno poveča realističnost igralne izkušnje. Poleg tega se notranjost lokomotive osvetli, kar doda še večjo dimenzijo zabave in vznemirjenja. Lokomotiva Domino ni le igrača, ampak tudi odlično orodje za razvoj motoričnih veščin, logičnega razmišljanja in ročnih spretnosti pri otrocih. S svojim inovativnim pristopom k igri z dominami in vlakci, bo ta igrača zagotovo prinesla veliko smeha, zabave in učenja v otrokovo življenje.
Elementi kompleta: - lokomotiva - domine - 80 kosov - dozirnik domin Velikost lokomotive: 15 cm x 7 cm x 12 cm Dimenzije ene domine: 3,5 cm x 2 cm x 0,5 cm Dimenzije paketa: 33 cm x 23 cm x 8 cm https://youtu.be/55xFJTGxHrE Baterije : 2 x 1,5V AA ( niso vključene ) Igrača je primerna za vse otroke starejše od 3 let. Igrača ima CE certifikat, njena proizvodnja pa je v skladu z veljavnim standardom EN 71. Uvoznik v EU: Aztek d.o.o., Medvode Poreklo: Kitajska
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.
699125933012

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.