Fast&Furious Han & Mazda RX-7 1:24

Referenca: 4006333080197

44,99 €
Z DDV
Jada Toys
Količina
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice

Fast&Furious Han & Mazda RX-7 1:24

Fast&Furious Han & Mazda RX-7 1:24- Pomagajte Domu in njegovi ekipi, ki nadaljuje svoje globalne podvige v neustavljivi franšizi, ki temelji na hitrosti! Ta vozila imajo slogovne značilnosti neposredno iz filmov, zato bodo zagotovo izpolnila standarde tako oboževalcev kot zbirateljev. Zberite vsa, da sestavite svojo hitro ekipo in rešite dan!
  • merilo: 1:24
  • primerno starost: 8+ let
  • večina avtomobila sestavlja kovina
  • vrata in pokrov motorja se odpirata
  • velikost figure: približno 7 cm
  • velikost avtomobila znaša cca: 20 cm x 8 cm x 6 cm
Proizvajalec: Jada Toys Podjetje Jada Toys stoji za: - Raznolikost - za otroke vseh starosti, za dečke in deklice; igrače in igre, ki zabavajo in spodbujajo zabavno igro za otroke in odrasle. - Kakovost in varnost - Varnost izdelkov je Jadina glavna prednostna naloga. Vsi izdelki Jada so testirani in nenehno izpolnjujejo vse zvezno predpisane standarde industrije igrač. - Odlična cenovna vrednost - Vse posamezne blagovne znamke v portfelju Jada ponujajo izjemno cenovno vrednost glede na kakovost. - Mednarodno - Jada se ponaša z globalno distribucijo po vsem svetu.
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.
4006333080197

Referenca

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.