Športna Akcijska Kamera Insta360 One X2 (cinosxx/a)

Referenca: CINOSXXA

451,99 €
Z DDV

Žepna kamera Insta360 ONE X2


Snemajte osupljivo tekoče 5,7K videoposnetke in jih naredite edinstvene z različnimi ustvarjalnimi načini, ki so na voljo. Žepna kamera Insta360 ONE X2 je opremljena z 2 lečama in omogoča preprosto urejanje videa z AI. Ustvarite spektakularne posnetke, kjer ...

Količina
5-10 dni

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

  Različne možnosti plačila

- ob dostavi - po predračunu - PayPal - debetne in kreditne kartice


Žepna kamera Insta360 ONE X2


Snemajte osupljivo tekoče 5,7K videoposnetke in jih naredite edinstvene z različnimi ustvarjalnimi načini, ki so na voljo. Žepna kamera Insta360 ONE X2 je opremljena z 2 lečama in omogoča preprosto urejanje videa z AI. Ustvarite spektakularne posnetke, kjer koli že ste - v mestu, v gorah ali ob vodi. Naprava je vodoodporna do globine 10m in izjemno udobna za uporabo. Z lahkoto ga lahko upravljate z zaslonom na dotik in celo z glasovnimi ukazi!




Ustvarite posnetke odlične kakovosti


Ustvarite najkakovostnejši 360° posnetek. Z 2 vgrajenima objektivoma kamere boste posneli dobesedno karkoli in nato pripravili osupljiv 5,7K video. Prav tako lahko pustite težko, zajetno gimbal doma - izboljšani stabilizacijski algoritmi FlowState zagotavljajo neprimerljivo gladkost tudi za najbolj dinamične posnetke, Horizon Lock pa popolnoma izravna horizont. Želijo več? Preizkusite način Steady Cam, ki zanesljivo stabilizira posnetke, posnete z enim objektivom.




Uredite svojo vsebino v trenutku


Iščete način za hitro in enostavno urejanje posnetkov? Namestite aplikacijo Insta360 in pridobite dostop do množice dodatnih funkcij! Priročno obrežite posnetke in izberite razmerje stranic 16:9, 1:1 ali 9:16, da svoje stvaritve delite neposredno na družbenih medijih. Ali morda raje urejate video v računalniku? Preizkusite brezplačen Insta360 Studio in bodite ustvarjalni! V Adobe Premiere Pro lahko dodate tudi ustrezne vtičnike.




Preizkusite načine, ki so na voljo v aplikaciji


Izkoristite načine, ki so na voljo v aplikaciji, da bodo vaši posnetki bolj zanimivi in ​​edinstveni. Prevzemite nadzor nad časom in prostorom tako, da ustvarite počasne ali hiperlapse posnetke. Ljudje v kadru uničujejo vaš sanjski časovni zamik? Brez problema! Z le nekaj kliki jih lahko izrežete. Prav tako lahko za trenutek zamrznete čas ali ustvarite posnetek v slogu FPV. Na voljo je tudi način Deep Track 2.0, ki omogoča nemoteno sledenje določenim predmetom. Posnemite svojega psa, ko se poda v lov za žogo, in poskrbite, da boste ves čas v središču pozornosti!




Takojšnje urejanje videoposnetkov s Shot Lab


Možnosti se tu ne končajo! Nimate časa za kompleksno montažo vaših posnetkov? Preizkusite funkcijo Shot Lab! Preprosto pokažite na pravi posnetek in pustite, da umetna inteligenca poskrbi za ostalo. Z le nekaj kliki lahko uporabite predloge, kot so Stop Motion Mix, Clone Trail, Dolly Zoom in Flip My Day, da ustvarite osupljiv videoposnetek, pripravljen za skupno rabo na družbenih medijih.




Zajemite osupljive posnetke tudi ponoči


Ustvarjajte osupljive fotografije in videoposnetke kadar koli podnevi ali ponoči. Insta360 ONE X2 podpira HDR, ki vam omogoča zajemanje naravnih, živih barv tudi v težkih svetlobnih pogojih. Sanjate o tem, da bi ujeli lepoto nočne pokrajine? Brez problema! Izkoristite način PureShot, ki vam omogoča povečanje tonskega razpona pri snemanju pri šibki svetlobi. To učinkovito zmanjša hrup in zagotavlja neverjetno bogate podrobnosti. Še več, funkcija InstaPano vam omogoča ustvarjanje jasnih, osupljivih panoram z enim klikom.




Idealno za neodvisne razvijalce


Z nakupom Insta360 ONE X2 prejmete 2 kameri v eni napravi! Dve leči izdelka omogočata snemanje iz dveh različnih perspektiv, zaradi česar je popolno orodje za vlogerje in neodvisne

Insta360
CINOSXXA

Podatki

Garancija
24 mesecev

Referenca

8 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.