Filtriraj po

Cena

Cena

  • 7,00 € - 25,00 €

Navihana.si

Družabne igre

Igre za celo družino - za trenutek ugasnite vso elektroniko in preživete kvaliteten čas v igri s svojo družino. Zabavajte se pri odkrivanju, iskanju, ugankah, pantomimah ali pa se zatopite v strategijo pri igranju šaha, kart. Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: http://www.mojatrgovinica.si/sl/content/17-varnostna-opozorila-pri-igracah
Igre

Družabne igre

Obstaja 4 izdelkov.

Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov

Aktivni filtri

Ulična čarovnija

Cena 24,99 €
Prava Bakugan krogla z kovinsko sponko za pripenjanje. Lahko služi kot obesek za ključe ali pa kot okras na torbi. S pritiskom na gumb se Bakugan obesek odpre.

Frozen Magic snow

Cena 9,99 €
Frozen Magic Ice zabavna družabna igra za 2-4 igralce stare 4 leta in več. Igra traja cca 10-15 minuta. Dobrodošli v ledeni svet! Skupaj z Elsom, Anno, Olafom in Kristofom se boste soočili z zelo pomembno nalogo! Poiskati morate kristale

Domino Minnie

Cena 7,99 €
Družabna igra domino Minnie. Popularna in vedno zanimiva igra - domino -, s karticami poslikanimi z liki iz risanega filma Minnie. Za enega ali več igralcev, starih 3 leta in več. Zabavna igra za koncentracijo in taktiziranja.

Domino Cars

Cena 7,99 €
Družabna igra domino Cars. Popularna in vedno zanimiva igra - domino -, s karticami poslikanimi z liki iz risanega filma Cars. Za enega ali več igralcev, starih 3 leta in več. Zabavna igra za koncentracijo in taktiziranja.