Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Vrtne garniture, paviljoni, senčniki

Vrtne garniture za vroče poletne dni - ko si enostavno želimo biti zunaj v naravi v senci drevesa ali na terasi. Povabite prijatelje na hladno osvežilno pijačo in jih posedite v novo in moderno vrtno garnituro.

Vrtne garniture za vroče poletne dni - modernih in estetskih oblik za prijetno preživaljanje vročih poletnih dni.

Vrtne garniture, paviljoni, senčniki

Aktivni filtri

Vrtna garnitura Keter Corfu

Cena 371,99 €
Corfu box je elegantna garnitura s teksturo ratana, sestavljajo jo dva naslonjača, dvosed, miza, ki ima funkcionalni prostor za shranjevanje blazin. Set vključuje tudi mehke, udobne blazine. Konstrukcija je lahko in udobna. Set je enostaven za čiščenje in odporen na vremenske vplive in UV žarke.

Vrtna garnitura Keter Emily 4 delni set z...

Cena 209,99 €
Ergonomsko oblikovan set z vključenimi sedalnimi blazinami. Vključuje 2 naslanjača, 2 sedežni zofi in klubsko mizico. Občudovali boste elegantno pletenje in trpežno konstrukcijo, ki jo je enostavno vzdrževati. Premišljena zasnova, stabilnost in preprosto sestavljanje kjer dodatno orodje ni potreben, je udobna prednost seta

Balkonska garnitura Emily

Cena 149,99 €
Balkonska garnitura Emily dimenzije artikla stol: 68 x 64 x 75cm, miza: 47 x 65 x 42cm -dimenzije pakiranja 70 x 54 x 70cm -teža 11,1kg, komplet vsebuje dva naslanjača in klubsko mizico , trpežna konstrukcija, ki jo je enostavno vzdrževati, premišljena zasnova in enostavno sestavljanje brez orodja.

Balkonski set Keter Rosario

Cena 149,99 €
Klasičen in funkcionalen komplet je sestavljen iz dveh ergonomsko profiliranih foteljev in priročne mize. Komplet je izdelan iz polipropilenske plastike in kljub kompaktni velikosti zagotavlja visoko udobje pri uporabi. Izjemno enostaven sistem za zlaganje in raztavljanje ter enostaven za čiščenje

Vrtni komplet Keter Rio Patio

Cena 144,99 €
Komplet pohištva Rio Patio združuje sodoben dizajn in udobje. Komplet je sestavljen iz dveh nizkih stolov in kvadratne mize, ki se zaradi svoje majhnosti idealno vklaplja v manjše prostore, kot sta gospodinjski balkon ali majhen vrt. Komplet pohištva, ki je enostaven za čiščenje, je trajen in odporen na neugodne vremenske vplive

Vrta garnitura Keter Corfu Weekend

Cena 224,99 €
Komplet je sestavljen iz mize in dveh stolov, z mehkimi blazinami. Eleganca, udobje in ergonomski dizajn zagotavljajo prijetno sprostitev na prostem. Enostavna montaža in enostavno vzdrževanje sta dodatni prednosti pohištva.

Vrtna garnitura Keter California

Cena 869,99 €
Set je sestavljen iz širokega, udobnega trojnega kavča, dveh stolov in kvadratne mize. Pohištvo ima izvirno površinsko strukturo, ki posnema naravno, zaobljeno tkanje ratana. Zelo enostaven za montažo in vzdrževanje. Odporen na vplive neugodnih vremenskih razmer in UV žarkov. V kompletu z blazinami.