Pametna Kartica Actividentity

Reference: 990001

€39.99
Tax included
Pametna kartica ActivIdentity skupaj s programsko opremo (medprogramjem) ActivIdentity ActivClien...
Quantity
Na zalogi

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

 

Različne možnosti plačila

Pametna kartica ActivIdentity skupaj s programsko opremo (medprogramjem) ActivIdentity ActivClient omogoča varno hranjenje in uporabo digitalnih potrdil.
Na pametno kartico ActivIdentity je mogoče varno shraniti več digitalnih potrdil (certifikatov) različnih izdajateljev (npr. SIGEN-CA, AC NLB, POŠTACA ipd.) z različnimi dolžinami ključev (1024 ali 2048 bitov).
Programska oprema ActivClient za Windows, ki je priložena kartici, omogoča preprosto upravljanje s pametno kartico in digitalnimi potrdili, kot je npr. uvoz digitalnih potrdil na kartico, sprememba kode PIN za kartico, odklepanje zaklenjene kartice ipd..
Digitalno potrdilo, shranjeno na trdem disku osebnega računalnika, na zunanjem trdem disku, CD-ju, disketi ali na navadnem pomnilniškem ključu USB, je izpostavljeno kraji in številnim napadom, ki grozijo napravam, povezanim v lokalno omrežje in v splet. Digitalnega potrdila, shranjenega na pametni kartici, ni mogoče prekopirati, zato ga je tudi bistveno težje zlorabiti.
Na pametno kartico ActivIdentity je mogoče varno shraniti več digitalnih potrdil različnih izdajateljev, kar omogoča varno in preprosto prijavo v več različnih spletnih storitev.
Pametna kartica ActivIdentity s programsko opremo ActivClient za Windows je preverjeno uporabna za vse, ki želijo varno elektronsko poslovati z digitalnimi potrdili v Windows 7, Vista, Windows XP, Server 2008 R2/Server 2008 ali Windows Server 2003 (vsi 32- in 64-bit).
990001

Data sheet

Garancija

Specific References

2 other products in the same category:

Comments (0)
No customer reviews for the moment.