Navihana.si - oblačila za drzne in navihane ženske

Notranje in zunanje večje igrače

Otroci ljubijo igro, z njo razvijajo svojo osebnost in se učijo svojih vlog, razvijajo domišljijo in ustvarjalnost. Z notranjimi igrali bo malček razvil čut za ravnotežje obenem pa se bo še zabaval. Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: http://www.mojatrgovinica.si/sl/content/17-varnostna-opozorila-pri-igracah
Notranje in zunanje večje igrače

Notranje in zunanje večje igrače

There are 21 products.

Showing 1-12 of 21 item(s)

Active filters

Igralna hišica s kuhinjo

Price €89.99

Na eni strani otroška hišica, na drugi otroška kuhinjica je idealno darilo za otroke stare do 8 let. Višina posameznega nadstropja: 25 cm. Dimenzije: 64x47x91 cm. Brez dodatkov.

Otroška kuhinja Bon appetit Smoby

Price €54.99

S to kuhinjo imajo na voljo vse kar potrebujejo, da vas imitirajo: krožnik, grelno ploščo, lijak, pomivalec posode, hladilnik, pečico, aparat za kavo in sok itd.. Ta je opremljena z električnim modulom, ki spušča zvočne efekte. Grelna plošča se obarva rdeče in proizvaja dva različna zvoka. Aparat za kavo ima več gumbov, ki spuščajo zvok priprave prave kave in vklopijo lučko. Rezervar z vodo omogoča, da skozi pipo priteče prava voda. Napa prav tako proizvaja ventilatorski zvok in ima stikalo z lučko. Bon appetit kuhinja vsebuje skupaj kar 23 pripomočkov. Dimenzija pulta: višina 48 cm, širina 52 cm, globina 32 cm, višina stranskega stojala 96 cm.

Hape Kuhinja multifunkcijska xxl

Price €206.99

Otroci bodo navdušeni nad to večnamensko kuhinjo “vse v enem” in številnimi očarljivimi napravami in funkcijami, vključno s svetilko nape, ki jo je mogoče upravljati in “brnenjem” mikrovalovne pečice. Zaradi majhnih delcev ni primerna za otroke mlajše od treh let.